lördag 31 januari 2009

Vad vill Freyja ha?

Eftersom jag driver denna blogg till Freyjas ära, är det inte mer än rätt att de eventuella pengar jag får för att människor klickar på AdSense-annonserna jag lagt in, går till något som Freyja skulle gilla.

Min första tanke, som dessutom verkar delas av en del andra (Rebecca till exempel) är att köpa gammelskog för pengarna. Det gör jag gärna, särskilt som det börjar bli bråttom att köpa träd i Verle - om vi inte räddar skogen före den 19 mars i år, är den förlorad. (Klicka här för att dra Ditt strå till stacken.)

Men sedan då? Freyja gillar urskogen, det känns ganska givet. Men Hennes mål är ju också kärlek, fruktbarhet och invigning i mysterierna för den som vågar.

Fram till den 19 mars går alla eventuella intäkter från denna blogg till att köpa skog i Verle. Vad skall jag göra sedan, tycker ni?

5 kommentarer:

Rebecca Lindahl sa...

Man kan fortsätta stödja Ett klick för skogen. Det finns så mycket. Personligen skulle jag nog satsa på lite mindre, mer eller mindre lokala grejer där man typ vet att pengarna kommer till sin rätt. Men något mer konkret förslag än så har jag inte. Ja, förutom Stöd fattiga "konstnärer" på deras väg genom livet (SFKL) då förstås. Insättes på mitt personkonto på Handelsbanken. ;)

Ceriadwen sa...

Oj, en svår fråga! Det där med gammelskog är i alla fall jättebra, jag gör ett klick där varje dag.

Sofia sa...

Hej! Tack för besöket hos mig! Ja helt olika är vi nog inte, det har du rätt i. Freja är den som tilltalar mig mest i seden också, så jag ska fortsätta läsa hos dig med glädje!

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Skogen kommer att behöva vårt beskydd länge än!

Mitt inlägg om Freja igår.
http://stellaspiritsingsscott.blogspot.com/2009/02/fredag-den-13e-en-helig-dag.html

Och en vis hövding som verkligen förmedlar det där med skogen och generationerna:
http://stellaspiritsingsscott.blogspot.com/2009/02/indiansks-visdom.html

Gå nu i kärlekens spår denna 14/2-09. :-)

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Rebecca, så fort jag blivit rik kommer pengar på ditt personkonto! :-) Eller ännu hellre, jag köper några alster till överpris och med glädje! :-D

Till Freya (och er andra): Om du vill ha egna annonser som du kan styra själv gå till mig och skaffa Double, mer trafik, viral mm. Du vet att jag tycker att det är varje god och vettig människas PLIKT att bli rik och många bäckar små...

Metrobloggen suger, just för att de vill utnyttja vår kapacité att dra till oss läsare som skall klicka på DERAS annonser som ge DEM pengar.

Sedan jag lämnade dem har jag lagt in en del grejer hos mig som speglar MIG. Det jag står för och tror på. Böcker = kunskap. Mer trafik till bloggen, som säger vettiga saker och alldeles uppenbart ger människor påfyllning. Sätt upp dina foton = affirmera dig själv. Älska skogen och valarna! Ta hand om din hjärna, mm...

Det blir mer och det kommer att bytas ut och det är JAG som styr samtidigt som det kan generera pengar åt mig som JAG kan göra något BRA med.

Att vilja ha pengar är ett sundhetstecken för det är så vi verkligen kan påverka de som redan har dem. De som har pengar lyssnar enbar på andra som också har dem!

Mina vänner: Go get rich! Det är din skyldighet, mot Verleskogen tx...