söndag 11 januari 2009

Meh.

Alltså, för det första kom de aldrig, kusin F och hans K. Vackert så, de hade skickat ett sms som jag aldrig fick eftersom min mobil är ur funktion (vilket är helt och hållet mitt eget fel), och det kunde ju inte de veta. Det var ändå tråkigt, både jag och M hade sett fram emot att få träffas och dessutom få visa upp H. För det andra hade jag ju dessutom missuppfattat saken helt - de var i Egypten. Thailand var något jag själv hade hittat på, uppenbarligen.

I affären idag fick jag gå tillbaka in en andra gång för att handla det jag egentligen var där för (öl), jag glömde ta en påse fastän jag sade till mig själv två sekunder innan det var dags att ta fram den ur lådan att "Nu skall jag ta en påse, eftersom jag inte fick med mig någon tygkasse", jag glömde dessutom delar av det jag skulle handla i korgen utan att märka det och jag tappade mitt betalkort på golvet efter att jag tagit det ur koddosan och upptäckte det inte förrän en annan kund påtalade saken.

Det är verkligen ingen ordning på mig just nu. Jag skall försöka mig på en fullmåneritual ikväll i alla fall. Undrar hur många hedniska systrar som, tyst och stilla, i skenet av några ljus, genom tiderna har åkallat Gudinnan under Hennes olika namn, med en bäbis sovande i en vagga bredvid sig? Hur många gör det ikväll?

1 kommentar:

Martin sa...

Gudinnans olika namn minsann?

Christians to the right of me
Goddess worshippers to the left
Here I am
Stuck in the middle with... me.