torsdag 29 januari 2009

AdSense är så smarta... eller?

AdSense (funktionen hos Google som gör att de kan "känna av" vilka annonser som skulle passa bra mellan min blogginlägg), är rätt smarta ibland, och ibland inte. En annons om behandling av OCD (obsessive-compulsive disorder) passar förstås utmärkt. En som kommer från Nationaldemokraterna är förstås enbart en förolämpning, så den har jag filtrerat bort. Men vad gör jag med en annons om Alphakurser (nybörjarkurser i kristen tro) från Smyrnakyrkan? Skall jag filtrera bort den, för att den egentligen inte alls passar (mina syften) eller skall jag låta den stå för sig själv?

Att Freyja är mer intressant och nyttigare umgänge för människor än (den)Jesus (som presenteras av Smyrnakyrkan), kräver det egentligen någon förklaring?

6 kommentarer:

Martin sa...

Du filtrerade väl bort ND för att du inte delar deras åsikter, så då kan du väl göra detsamma med Smyrnakyrkan?

Birka sa...

Det har Du iofs rätt i. Skall fundera på det.

Sol sa...

Roligt med "Hur kreditvärdig är du?" också :P

Rebecca Lindahl sa...

Varför har du reklam öht? Tjäna en slant och skänka till skogen?

Anonym sa...

Å hur är Smyrnas syn på Jesus enligt dig?

Birka sa...

Jag tar för givet att den är som den så kallat traditionellt kristna bilden, eller möjligen ännu lite värre; en avsexualiserad och skuldinriktad gudform, som antas vara den samme som en annan, våldsfixerad och svartsjuk, höggud från ökenområdena i Palestina. Jag föredrar andra gudar, med andra egenskaper.