måndag 29 juni 2009

Äntligen


Äntligen är bröllopet överståndet. Äntligen är saker ställda på sin spets. Äntligen tillhör jag min älskade för tid och evighet.

Freyja har välsignat mig med, stor styrka, stor kärlek, stor längtan. Nu gäller det att jag använder mina tillgångar till rätt saker.

Återkommer snart, nu har en ny tid börjat.

(Bild: Björn Widlert)

8 kommentarer:

Ceriadwen sa...

Åh så härligt, och vilken vacker bild!!! Grattis till er båda. :)

Anna sa...

Varma gratulationer och kramar! Blessed Be!

Anonym sa...

Deltog dina sexperversa kompisar från Asatrosamfundet på bröllopet?
Stackars man som blev gift med hönshjärnan Freya. Freya har inte rätt att kalla sig så med sin mulikulturella inriktning och sitt naiva svammel om fornnordisk sed. Om denna lågpresterande hjärna blir psykolog så är yrkeskraven för låga.
Freya törs inte ens ange sitt eget namn i sin blogg. Jag förstår varför. Hon skäms innert inne.

Birka sa...

@Anonym (!): Jaså, "sexpervers"-typerna har äntligen hittat till min nya blogg? Dags för lite klargöranden då. Ja, vi var några sexperversa personer där faktiskt, de flesta av mina vänner har en underbart sund sexualitet, vilket är vad jag antar att Du menar med "sexpervers". Freyja är gudinnan jag tillber, inte mitt namn (det verkar vara något som är svårt för er att hänga med på, så jag förklarar extra). BIRKA är mitt namn, som synes i min presentation. Bloggen heter HELL FREYJA, och är tillägnad Henne, men skriven av mig, Birka. Hänger Du med?
Nedsättande uttalanden om min intelligens och liknande bör rimligtvis betraktas som trakasserier, och jag kommer inte att låta publicera liknande inlägg vidare. Seriösa kommentarer välkomnas dock.

AerynSun sa...

hej Birka.

Stort grattis till vigseln, om än sent omsider. Hoppas inte nedsättande och kränkande kommentarer hindrar dig från att dela med dig av ditt liv.

Hälsn en kristen syster. :)

Helena sa...

@ Anonym: Jamen vad är det här för smörja? Är det inte religionsfrihet i Sverige?

Och vem är det som inte törs ange sitt eget namn egentligen? Det där inlägget säger en hel del mer om er, än om Birka.

Härlig blogg du har annars, Birka, får nog ta och läsa lite mer av den.

Birka sa...

@AerynSun: Tack! För gratulationer, stöd och systerskap! :)

Malin sa...

Det är rätt intressant att "Anonym" här ovan väljer att inte skriva ut sitt namn, när han/hon nu väntar sig att Birka ska göra det.
Jag förstår varför. Han/hon skäms innerst inne.